Välkommen till Brf Ramlösagården

Vi vill härmed gratulera och hälsa Er varmt välkomna till vår bostadsrättsförening Brf Ramlösagården i Helsingborg. Vi är en prisbelönt bostadsförening med en bra och stabil ekonomi, detta som en del i vår slogan ”Lätt att leva i Brf Ramlösagården”.

Vi vårdar vår förening tillsammans
För att det ska vara lätt att leva här så behöver vi alla hjälpas åt att vårda vår förening, vår fastighet och vår gemensamma innergård med den fantastiska dammen. Bland annat gör vi detta genom den återkommande vårstädningen.

Solceller och laddboxar
Under 2021 investerade vi i solceller och laddboxar till varje boendes carportplats. Vill du aktivera din laddbox, kontakta styrelsen@ramlosagarden.se så hjälper vi er att komma igång.

Vi har gemensamt elavtal för hela bostadsrättsföreningen
När det gäller vår elavgift så tecknar föreningen ett gemensamt avtal för alla boende. Styrelsen läser av elmätarna månadsvis och skickar ut info om förbruktning och kostnader för månaden. För att spara el, läs gärna lite mer om detta på vår hemsida på https://www.ramlosagarden.se/ramlosagarden/bra-att-veta/elen/

Vår hemsida www.ramlosagarden.se
Information ger vi till alla boende främst genom vår hemsida www.ramlosagarden.se , där kan man bland annat finna kontaktinformation till styrelsens medlemmar och läsa ”Bra att veta”. Bra att veta är en sida där vi samlat allt som vi tycker är bra att veta för att det ska vara lätt att leva i vår förening.

Information via mailutskick & Facebook
Vi ger även ut löpande information via mail, därför är det viktigt att vi i styrelsen får er mailadress. Om ni inte redan lämnat den gör ni det enklast genom att skicka mail till styrelsen@ramlosagarden.se.
Vi har också en sluten facebookgrupp för våra medlemmar, om du inte redan gjort det, klicka in och gör en medlemsanmälan.

Felanmälan
Om det uppstår problem i ert boende och ni önskar felavhjälpning så kontrollera gällande rutiner på vår hemsida https://www.ramlosagarden.se/ramlosagarden/bra-att-veta/felanmalan/

Kontakta oss
Saknar ni något, eller har någon fråga så tar ni självklart kontakt med någon av oss i styrelsen så lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Om du önskar att kontakta oss via mail gör ni det till styrelsen@ramlosagarden.se

Med Vänliga Hälsningar
Styrelsen i Brf Ramlösagården