Multimedia

TV-utbud via Comhem

TV utbud via Comhem

Vi har TV-utbud tillsammans med samfälligheten i Ramlösagården. Vi har en årlig avgift som vi betalar till samfälligheten för vårt grundutbud från Comhem, denna årliga avgift ingår i avgiften ni betalar till bostadsrättsföreningen.

Om man önskar mer TV utbud än grundutbudet vänder man sig till comhem.

Nedan är det grundutbud vi har från Comhem (Uppd 2020-03-02)

Digitala kanaler:
svt1, svt2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, FOX, Kunskapskanalen och svt24/Barnkanalen.

Internet/bredband via Stadsnätet

Som standard har vi internet via stadsnätet, det kostar dock en engångsavgift att bli inkopplad till stadsnätet (De flesta husen är redan anslutna). I Stadsnätet kan ni fritt välja den internetleverantör ni önskar. För mer info om utbud etc gå in på Öresundskrafts hemsida för stadsnätet

Länk: Stadsnätet i Helsingborg

Telefon

Som standard har vi telefon via det vanliga fasta telefonnätet. Om ni önskar att ha telefon via Comhem så ska modemet kopplas in i teknikrummet. Ni anmäler i så fall detta till HSB som skickar en leverantör för inkoppling, kostnaden debiteras dig som bostadsrättsinnehavare.

Telefon och bredband via Comhem

Som standard finns det ingen lösning för att ansluta sig till Comhem för telefon och internet. Men det går att koppla om det i det gemensamma teknikrummet. Det är en hög kostnad och kostnaden debiteras bostadsrättshavaren. Om ni vill få Comhem inkopplat kontakta HSB felanmälan som sedan skickar ut en tekniker för att koppla in Comhem till er.

Uppdaterat av Patrik Öhrn med nya kanaler från Comhem 2020-03-02.