Bilparkering/Cykelparkering hos Brf Ramlösagården för boende  och gäster.

Carportplats med laddbox (Gröna rektanglar) Varje bostad har en egen carportplats med tillhörande laddbox. Om ni flyttar in och vill ta del av laddboxen, så anmäl ert intresse till styrelsen@ramlosagarden.se så kan vi aktivera laddboxen till er. Kostnaden för elen debiteras tillsammans med hushållselen månadsvis, läs mer om elen här >> Trafikplan Vi har en trafikplan som vi uppskattar om vi som boende följer. Du kan läsa mer om trafikplanen här >> Cykelparkering (Röda rektanglar) Cyklar kan parkeras i carportlänga markerad med röda rektanglar. De fyra parkeringsplatserna i Sydöstra hörnet (Blå rektanglar) De fyra parkeringsplatserna i sydöstra hörnet kan användas om man har extra bil eller som gästparkering när man har gäster. Här kan man vara parkerad i en timme utan parkeringstillstånd, eller upp till 24 timmar med parkeringstillstånd. Parkeringstillstånd, klicka här och skriv ut >> Parkering på gården eller utanför sitt hus! Från 2015-03-01 gäller parkering utanför sitt hus i max 12 min. Undantag för max 12 min är:
  • Om det pågår ständig aktivitet, tex dammsugning av bil, pågår flyttning eller om man bär kassar/väskor mellen bilen och hemmet.
  • Om det är servicebil från beställd hantverkare, de får stå så länge de har pågående arbete i huset eller på föreningens gård/fastighet.
Parkeringsböter Parkeringsreglerna bevakas av Q-park sedan den 1 maj 2007. Parkeringsregler med tillstånd infördes 2012-01-01. Om du får parkeringsböter som du anser är felaktig, så ska du själv kontakta Q-park. Om du inte kommer överens med Q-park ifall du hävdar att du inte brutit mot våra parkeringsregler så kontakta styrelsen Brf Ramlösagården. HSB har inget ansvar för parkeringsärenden och ska därmed inte kontaktas. Kornellgatan in mot sydöstra hörnet. Vi har fått önskemål från våra grannar att vi inte ska parkera intill häcken på Kornellgatans södra infart, det är istället ok att parkera i södergående riktning. Uppdaterad av Patrik Öhrn, 2022-02-22 med info om carportplatser med laddox, samt cykelparkering.